Over ons

Wij, Yvon van Son en Mary van Leur zijn de ondernemers binnen 2MYLS.

Ons motto: Transparantie is de aanzet tot samenwerking 2MYLS – T(w)o Make Your Life Successful.

Tijdens de studie Sociaal Juridische Dienstverlening hebben wij elkaar ontmoet en vanaf dat moment zijn we samen blijven studeren en hebben we diverse opleidingen met diploma’s afgesloten. Ondanks dezelfde studie hebben we allebei een verschillende achtergrond maar wel dezelfde interesses. Beiden volgden we ons hart in het werkveld van Schuldhulpverlening. We hebben dan ook onze stageperiode bij dezelfde organisatie voltooid en zijn daarna nog meerdere jaren samen als vrijwilliger in schuldhulpverlening werkzaam gebleven.

Yvon is afgestudeerd binnen de HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening met de graad Bachelor of Laws en is daarnaast een kei in financiële zaken. Jarenlang heeft Yvon gewerkt binnen het Openbaar Ministerie en heeft dus de nodige kennis op het gebied van wet- en regelgeving in huis.   

Mary is afgestudeerd binnen de HBO opleiding Human Resources Management en Toegepaste Psychologie met de graad Bachelor HRM en is daarnaast gecertificeerd Vertrouwenspersoon. Als HR Professional kent Mary alle ins en outs in het HR werkveld en is een kanjer op zowel operationeel en tactisch niveau. 

Deze combinatie maakt dat wij elkaar als Alfa en Bèta personen erg goed aanvullen en onze taken hierop kunnen afstemmen en verdelen.

Wij ondersteunen werkgevers met alle allround HR werkzaamheden en financiële administratie in tijdelijke opdrachten en/of projecten ter vervanging bij afwezigheid van HR werknemers voor periodes van 3 tot en met 12 maanden.